tag:blogger.com,1999:blog-1500525841847455444.post7092677373169280414..comments2024-01-05T08:33:13.972+00:00Comments on Codzienne Gotowanie: Szkocka zupa porowaMartynosiahttp://www.blogger.com/profile/10709894816313771670noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1500525841847455444.post-21818928729258467872018-02-27T23:21:36.997+00:002018-02-27T23:21:36.997+00:00Już poprawiłam, mam nadzieje, że teraz jest bardzi...Już poprawiłam, mam nadzieje, że teraz jest bardziej klarownie ;) Martynosiahttps://www.blogger.com/profile/10709894816313771670noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1500525841847455444.post-24492472718456713282018-02-27T23:19:28.326+00:002018-02-27T23:19:28.326+00:001 por do gotowania wywaru, a następnie około pół k...1 por do gotowania wywaru, a następnie około pół kilo do przesmażenia i dodania do wywaruMartynosiahttps://www.blogger.com/profile/10709894816313771670noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1500525841847455444.post-17196781338224783232018-02-27T12:56:47.645+00:002018-02-27T12:56:47.645+00:001 por czy 500 g? 1 por czy 500 g? Żaneta Serocka https://www.blogger.com/profile/12047715684344280625noreply@blogger.com