środa, 18 lutego 2015

Jedzonko do pracy #20

Przedstawiam kolejny zestaw jedzenia do pracy. Ponieważ uchowała mi się w domu jeszcze jedna dynia, będzie dyniowo i pomarańczowo ;) 

Śniadanie: Sałatka z tuńczyka, karczochów i ryżu.
Lunch: Pulpeciki drobiowe w sosie dyniowym na mleku z ryżem.
Przekąska: Placuszki dyniowe smażone bez tłuszczu.


Smacznego!

3 komentarze:

  1. a dziś mięsa nie można jeść :) nie wycieka Ci to jedzenie? mam ten pojemnik i nie nadaje się na wszelakie płyny :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Kto nie chce niech nie je ;) Faktycznie pojemnik nie jest 100% szczelny, jak mam sos, to staram sie nosic go w poziomie, wtedy nie wycieka, ale ogolnie jest bardzo fajny ;)

      Usuń
  2. zjadłybyśmy takie pyszne placuszki z dyni :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za wszystkie komentarze - są one dla mnie niezwykle cenne i motywujące.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...