czwartek, 26 lutego 2015

Jedzonko do pracy #21

Zapraszam na kolejny, tym razem już nieco wiosenny zestaw jedzonka do pracy.

Śniadanie: serek wiejski z suszonymi pomidorami, czarnymi oliwkami i kaparami.
Lunch: makaron z zielonym pesto i zielonymi warzywami gotowanymi na parze (brokuł, groszek, szparagi).
Przekąska: krakersy.


Smacznego!

2 komentarze:

  1. Makaron z zielonymi warzywami wygląda przepysznie. Już nie mogę się doczekać sezonu na szparagi :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziekuje:) U mnie szparagi juz sa, choc jak na razie importowane z Meksyku;) ale juz niedlugo powinny byc rodzime :)

      Usuń

Dziękuję za wszystkie komentarze - są one dla mnie niezwykle cenne i motywujące.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...