niedziela, 3 lipca 2011

Kremowe zawijaski z oliwkami i jalapeno

Bardzo prosty przepis na szybki i efektowny obiad.



  • 2 kotlety schabowe, dobrze rozbite
  • garść czarnych oliwek drobno posiekanych
  • łyżka marynowanych papryczek jalapeno drobnych posiekanych
  • 2 łyżki Philadelphii
  • sól, pieprz

W miseczce wymieszać drobno pokrojone oliwki i papryczkę jalapeno i Philadelpnie, masę nałożyć na rozbite kotlety i zrolować. Aby zawijaski się trzymały można je spiąć wykałaczkami.
Wstawić do piekarnika na około 15 minut.
Podawać z sałatką, ja dziś przygotowałam sałatę z pomidorem i rukolą octem balsamicznym.






Smacznego!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za wszystkie komentarze - są one dla mnie niezwykle cenne i motywujące.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...