Jedzonko do pracy #69
Witajcie!
Dla dzieci wakacje się skończyły, studenci mają jeszcze chwilkę, a pozostali nieustannie pracują ;) Choć muszę napisać, że moje wakacje dopiero się zbliżają i już nie mogę się doczekać ;) Jednak dla tych, którzy ciągle pracują mam kolejny pyszny pomysł na zestaw jedzonka do pracy. Dziś mam w nim mały miszmasz - na śniadanie naleśniki z białym serem, a na lunch szwedzkie pulpeciki z różnymi dodatkami, czyli czyszczenie lodówki przed wyjazdem ;)
Śniadanie:
Naleśniki z białym serem, plus trochę dżemu truskawkowego od mamy
Lunch:
Szwedzkie klopsiki na brązowym ryżu z dodatkiem warzyw (papryka, rzodkiewka, awokado), polane sosem na bazie pasty tahini (pasta tahini, oliwa, sok z cytryny, sól, ostra i wędzona papryka).
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za wszystkie komentarze - są one dla mnie niezwykle cenne i bardzo motywujące.